Kuidas kasutada roostevabast terasest panni? KKK
Kuidas kasutada roostevabast terasest panni? KKK
Miks peaksin valima All Steeli?
- All Steel on kvaliteetsete köögitarvete tootesari igapäevaseks kasutamiseks. Kui eelistate valmistada toitu roostevabast terasest pannil, kuid teile meeldivad mittenakkuvad omadused, siis on köögitarvete sari All Steel teile loodud.
- All Steeli pannid taluvad kõrgemaid temperatuure, võrreldes enamiku müügil olevate PTFE-kattega pannidega. Tootesarja All Steel roostevabasid panne on ka ohutu ja lihtne kasutada ning hooldada.
Mis on Ceratec-kate ja kuidas see töötab?
- Ceratec on 100% plastivaba keraamikapõhine kate, mis tagab suurepärased mittenakkuvad omadused.
- Sobivad eriti hästi liha praadimiseks ja pruunistamiseks.
- Kuigi Ceratec-kate võib kiiremini kuluda kui enamik PTFE-katteid, siis All Steeli roostevaba panni võib ohutult edasi kasutada ka siis, kui see on kaotanud osa mittenakkuvatest omadustest
Kuidas kasutada katteta roostevabast terasest praepanni?
- Enne kasutust määrige katteta praepanni põhjalikult, kuid tehke seda siis, kui pann on kuum.
- Lisage pannile paras kogus toiduõli või võid. Oodake, kuni või hakkab vahutama, ja vähendage kuumust.
- Katteta praepann on täiuslik toidu pruunistamiseks kõrgel temperatuuril, andes toidule krõbeda pinna. Kui ärge unustage piiri pidada, kasutades madalamat temperatuuri väldite toidu nakkumist.
- Pealegi pruunistab katteta roostevaba pann toitu tõhusalt madalal tempepratuuril, säästes energiat.
- Katteta roostevaba praepanni võite kasutada ka teistsuguseks valmistamiseks. Näiteks flambeerimiseks, kiirpraadimiseks ja erinevate kastmete valmistamiseks.
- Panni käepide võib minna kuumaks. Veenduge, et teil oleks paar pajakindaid või -lapid käepärast, et kaitsta käsi katteta praepanniga toiduvalmistamisel.
- Laske pannil jahtuda, enne kui seda pesema hakkate.
- Panni võib kasutada ka ahjus, see on ahjukindel kuni temperatuurini 270 °C.
- Sobib kõikidele pliitidele, sh induktsioonpliidile.
Lisanõuanne! Valgurikkad toidud (nt tofu, valge kala või munad) on altid nakkuma katteta praepanni külge, selle vältimiseks kasutage alati korralikku kogust toiduõli või võid. Samuti ärge segage või pöörake toitu liiga vara. See kehtib eriti kanafilee kohta.
Miks peaksin valima All Steel pure?
- All Steel pure pannid on täiuslikud neile, kes vajavad tugevat ja pikaajalist köögitarvet. Korraliku hoolduse korral peab katteta praepann vastu terve elu.
- All Steel pure pannid sobivad erinevaks toiduvalmistamiseks alates pruunistamisest ja flambeerimisest kuni kiirpraadimiseni. All Steel pure pannid on väga kuumuskindlad ja äärmiselt vastupidavad.
- Katteta praepann on ka suurepärane kastepann ja sobib täiuslikult tomatil põhinevate kastete valmistamiseks. Kuid me ei soovita All Steel pure panne piimal või koorel põhinevate kastete valmistamiseks nende suure nakkumise tõttu.
Miks on roostevaba teras kestlik materjal?
- All Steel pure pannid on valmistatud kvaliteetsest 18/10 roostevabast terasest, nende kolmekihiline struktuur ja paks alumiiniumist südamik teeb pannid energiasäästlikumaks.
- Roostevaba terast saab korduvalt ümbertöödelda. Meie kattega ja katteta praepannid on valmistatud 90% ulatuses ümbertöödeldud kvaliteetsest roostevabast terasest.
- Tänu roostevaba terase vastupidavusele pikeneb köögitarbe kasutusiga
Kas pean katteta praepannil toitu valmistades kasutama õli või võid?
- Optimaalsete tulemuste saavutamiseks soovitame kasutada parajat kogust õli või võid, kui kasutate katteta praepanni. Meie All Steel pure pannidel on ainulaadne sisse graveeritud muster, mille abil jaguneb toiduõli või või pannil ühtlaselt. Toiduvalmistamine enam kui lihtsalt kohustus!
Kuidas korralikult kuumutada katteta roostevabast terasest panni?
- Esiteks laske katteta roostevabast terasest pannil natuke aega kuumeneda. Kui lisada toiduõli või võid pannile liiga vara või panni üle kuumutada, siis see põhjustab toidu nakkumise.
- Järgmiselt saate teada, kas pann on piisavalt kuum. Lisage paar tilka vett pannile. Kui vesi on ära keenud, lisage veel natuke. Temperatuur on täiuslik, kui veetilgad moodustavad ühe tilga, mis liigub mööda panni kuni aurustub. Alles siis eemaldage liigne vesi ja lisage toiduõli.