Lihanoad

Liha korrektne ettevalmistus toob esile liha maitse ning hoiab selle pehmena. Lihanoa terav ja peen tera, mida kasutatakse sageli koos lihakahvliga, aitab säilitada näiteks veiseliha carpaccio hõrkuse või rostbiifi krõbeda pealiskihi. Noatera liigub õrnalt läbi liha, vähendades viilutamise ajal vastupanu. Tulemuseks õhukesed ja ühtlased lihalõigud.

Lihanoad

Liha korrektne ettevalmistus toob esile liha maitse ning hoiab selle pehmena. Lihanoa terav ja peen tera, mida kasutatakse sageli koos lihakahvliga, aitab säilitada näiteks veiseliha carpaccio hõrkuse või rostbiifi krõbeda pealiskihi. Noatera liigub õrnalt läbi liha, vähendades viilutamise ajal vastupanu. Tulemuseks õhukesed ja ühtlased lihalõigud.

Fiskarsi lihanoad

Fiskarsi valikust leiab sobiva noa igale kokale. Hard Edge sarja nugadele tagab kauakestva teravuse innovaatiline LZR-EDGE tehnoloogia, Norden sarja nugade suurepärast teravust täiustab aga optimaalne 26-kraadine lõikenurk. Kergesti hooldatavad lihanoad on valmistatud Jaapani roostevabast terasest, need on nõudepesumasinas pestavad ning nende käepidemel on suurema ohutuse tagamiseks sõrmekaitsmed. Klassikalise disaini austajad leiavad meie valikust kuumtöödeldud kasepuidust käepidemetega Nordeni noad, mis on valmistatud kõrge süsinikusisaldusega Saksa terasest. Liha lõikamise ja serveerimise korral on asendamatuks tööriistaks ka kvaliteetsete roostevabast teradega lihakahvel.

Vaata ka neid:

Vaata